Bijdragen aan een zorgeloos leven?

Samen met een familiaal team zet Umanis zich elke dag in voor bewoners van assistentiewoningen. Wil jij helpen bouwen aan een veilige plek waar bewoners kunnen genieten van een hoogwaardige levensstijl? Geloof jij dat er geen leeftijd staat op een zorgeloos leven? En ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Ga op stap met een woonassistent

Altijd onder vrienden

“Wij zijn meer dan het appartement dat ze huren.”

Kom te weten hoe Hanne, woonassistent in residentie Vijverhof, het samenhorigheidsgevoel in haar residentie ervaart.

Ga op stap met een woonassistent

Woonassistent of
manusje-van-alles?

“Dat doet me het meeste deugd, dat er weer een smile op hun gezicht komt.”

Ontdek hoe woonassistenten als Jochen de residenties van Umanis elke dag een beetje meer als een thuis laten aanvoelen.

Wat mag je verwachten?

Een hecht familiebedrijf

Bij Umanis vormen we een hechte familie, waarin iedereen, van management tot bewoners, zich betrokken voelt en samenwerkt met een sterk gevoel van samenhorigheid. Met één gedeeld doel vormen we een hecht team dat elkaar ondersteunt en inspireert.

Een open werksfeer

Geen ingewikkelde hiërarchische structuren, wel een hartelijke sfeer die de persoonlijke én professionele groei van onze medewerkers bevordert.

Mensen staan bij ons centraal

Voor ons is niet enkel jouw ervaring en cv van belang. Ons HR-team ontmoet je graag voor een gesprek. Sofie en Lise zorgen voor een gepaste onboarding, de nodige ondersteuning en begeleiding.

“Bij Umanis hechten we veel belang aan menselijk contact. Samen beleven we mooie momenten.”

Vrijheid om te kiezen

Openstaande vacatures

Jobstudent woonassistent

Oost- en West-Vlaanderen

Heb je een hart voor senioren en ben je niet bang om verantwoordelijkheid op te nemen? Als jobstudent woonassistent heb je een gevarieerd takenpakket en spring je bij waar nodig, ook administratief.

Jobstudent flyeren aan de kust

Nieuwpoort – Oostende

Ben je op zoek naar een zelfstandige vakantiejob, waar je veel de baan op mag? Ben je op zoek naar een vakantiejob, waar je steeds nieuwe mensen ontmoet? Heb je een vriendelijke uitstraling en een commerciële flair?

Spontane sollicitatie

Oost- & West-Vlaanderen

Staat er momenteel geen vacature open die bij jou past? Aarzel niet om ons je cv en motivatie te bezorgen. Voor gepassioneerd talent bekijken we graag waar er ruimte is binnen ons team.

Woonassistent

Oudenaarde, Evergem, Wetteren, Aalst en Rumbeke

Umanis is opzoek naar woonassistenten voor verschillende van onze residenties. De woonassistent is de sleutelfiguur bij de dienstverlening in onze seniorenresidenties.

Zorg op uw maat integreren?

Maak kennis met onze unieke visie op zorg. Tijdens een verkennend gesprek luisteren we graag naar uw specifieke noden en geven wij u professioneel advies.

Neem contact op